Post by utlegnosante on Feb 11, 2022 16:40:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code mai mult aur ▞▞▞
▞▞▞ Mini Market - Сooking Game 2022 version ▞▞▞
E destul de fain,nu-s multe reclame, ma tine de plictiseala si nu-ti trebuie internet, asa ca 5 stele
Mini Market - Сooking Game Simulatie kjjg
Când am ajuns la nivelul de bomboane, nu mă lăsa să pun nimic și nu mă lăsa să cumpăr lucruri
medie
Bakvas Uck
Este drăguț și simplu, un joc cu care să te relaxezi.
Poate adăugați o Karen și puneți oamenii să poarte o mască? Și poate faceți-i să dea banii pentru a face jocul mai cool și să vă faceți să curățați noaptea și să-i faceți să țină lucrurile altfel? Dar jocul este foarte bun, sunt dependent, așa că îl iubesc 🙂🙂🙂🙂
Eu și fratele meu mai mic am descărcat, am jucat și am iubit acest joc! Nu există atât de multe adaosuri ca de obicei și este foarte distractiv! Nu te poți plictisi jucând acest joc. 😄
Extrem de lasat
R̆̈ŏ̈S̆̈ĕ̈s̆̈ ă̈r̆̈ĕ̈ r̆̈ĕ̈d̆̈ v̆̈ĭ̈l̆̈ŏ̈ĕ̈t̆̈s̆̈ ă̈r̆̈ĕ̈ b̆̈l̆̈ŭ̈ĕ̈ b̆̈ŭ̈t̆̈ t̆̈h̆̈ĕ̈y̆̈ d̆̈ŏ̈n̆̈t̆̈ c̆̈̆̈m̆̈p̆̈ă̈r̆̈ĕ̈ T̆̈ŏ̈ă̈̈d̆̈d ̈̈ă̈m̆̈ĕ̈ ŏ̈f̆̈ ŭ̈r̆̈s̆̈
Grozav joc! Este foarte distractiv să joci când ești plictisit și nu ai nimic altceva de făcut, recomand acest joc
Îngrozitor, l-aș da 0 dacă aș putea. Ei te fac să te pui pentru lucruri cu banii pe care i-ai câștigat dacă vrei sau nu, urăsc această aplicație și o șterg imediat. 😡
Atat de plictisitor 😴
Foarte drăguț, dar reclamele sunt pur și simplu îngrozitoare. Nejucabil.
al 3-lea
Urăsc acest joc 😡😠
Foarte foarte foarte rău ☹️😞😥😞☹️
E în regulă
Nu este ca reclamele și asta e reclamă falsă 🙄
Talking Tom & Ben News Entertainment yiji
Jocul propriu-zis este în regulă, dar literalmente nu poți greși nimic. Să le dai înghețata greșită? Mai primesc 100. Nici eu NU Aș RECOMAND PENTRU COPII. La un nivel de înghețată există șuruburi și chinuri în înghețată. Le poți strânge și le oferi clientului și ei sunt în continuare mulțumiți, obții totuși monede maxime (110). Ce fel de joc consideră că lucrurile ascuțite din mâncare sunt distractive?
Nu-mi plac reclamele
Joc plictisitor
Cel mai bun și bun Îmi place foarte mult acest joc, mă face fericit treaba bună
Îmi place că jocul îmi face creierul 🧠 să funcționeze în moduri pe care nu le-am făcut niciodată înainte
acest joc este grozav! Imi place....
Îmi place foarte mult acest joc, îmi place cum alegi cum arată magazinul. Mi-aș dori doar să existe o modalitate de a elimina reclamele. Ar face jocul mult mai ușor. Ori de câte ori aleg să urmăresc o reclamă, uneori trebuie să urmăresc două, nu una. Nu se va înregistra că am vizionat un anunț pentru a obține ceva.
Bun, dar nu eu
Forțat să urmărească multe reclame pentru a face chiar și cel mai mic progres, abs de 30 de secunde unul după altul, fără ele, literalmente, nu își pot permite nicio actualizare, deoarece între fiecare mini joc este un alt reclam. Este deranjant
Acesta este un joc uimitor. Îmi place, este grozav, sincer nu este nimic rău în el și am vrut să spun bine făcut, îl evaluez pentru a vă spune cât de grozav este jocul dvs. și cât de mult îl iubesc, acesta este jocul meu preferat.
O să dau 5 stele numai dacă nu lag, sunt trist pentru că este întotdeauna întârziat ╥﹏╥ jocul se prăbușește idek de ce ╥﹏╥ poți remedia eroarea, te rog, vreau să-l joc, dar bug-ul este chiar enervant
Un joc plictisitor de aceea am dat doar o stea chiar dacă nu da multe reclame tot nu pot sa spun ca îmi place și nu îmi place nu este pe gustul meu.
Îmi place acest joc. E bine.
Distracție puțin glitchy
Este ok pentru copiii mici
Distractiv și ușor de jucat, dar conține prea multe reclame și în cele din urmă devine plictisitor odată ce am ajuns la nivelul maxim și nu mai este altceva de făcut. Jocul continuă să se repete.
Degeaba
Ca
nu prea bine, dar bine!