Post by utlegnosante on Feb 11, 2022 16:31:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Happy Hop: Kawaii Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Happy Hop: Kawaii Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код много поена ▞▞▞
▞▞▞ Happy Hop: Kawaii Jump 2022 version ▞▞▞
волим ову игру. тако је сладак и забаван. наравно, огласи су тако досадни, али у реду је. ова игра је једна од мојих омиљених игара икада <3
Ово је стварно ДОБРА игра! Забавно је играти када вам је досадно, али сваки пут након 5 пута умирања искочи оглас. Што је заиста досадно и само га чини досаднијим и тешко га је контролисати руком. Ова игра је невероватна јер је волим јер је слатка и забавна!
Топ је ова игрица🥰
За многе додатке
Ова игра је слатка, али је после неког времена веома досадна
свиђа ми се, али је досадно
Ово је била добра игра, али понекад може бити заиста досадна.
кућа је тако мала 😡😢😠
Закључава се и мора да затвори апликацију када покушава да се повеже са Гоогле налогом
Морате да престанете да приказујете огласе за игре за одрасле на 16+ игрица за децу. САДА.
Тако је сладак и заиста је забаван и волим како сваки лик добија другачију земљу!
Греатттт
Хаппи Хоп је одлична игра јер је слатка, забавна и изазовна, али пре свега зато што не одузима много времена и хајде да наставимо у било ком тренутку без свакодневних ствари или шта не. Желео бих да питам како да уклоним ствари из куће и да ли бисте могли да учините доступним више ствари бесплатно или када завршимо мисије јер су већина нас који играмо вероватно деца. Хвала.
Лоса игрица досади након два играња
Happy Hop: Kawaii Jump ஆர்கேட் qiez
Добра игра, али када сам преузео друге игре да бих добио више скинова, није ми дозволио да скупим скинове и рекао ми је да преузмем игре када их већ имам😕
Соо цуте!! Понекад се појављују рекламе, али је у реду само са вашег интернета :Д
Сама игра је веома забавна, али рекламе.. излуђују ме.. Први пут када сам играо игру, нисам имао никакве рекламе осим другог дана, дођавола само гледао рекламе од 20-30 секунди.. уништио игру, веома несрећа
Happy Hop: Kawaii Jump Παιχνίδια arcade hrcw
цуте!
... .me/search/dripping-lollipop-tree-cartoon-cute-character-tongue-hanging-he-look-longingly 0.9 ... 0.9 vector.me/search/happy-jumping-dolphin 0.9
Flappy Owl - super fun jump jump jump · Owl Amplitude - Squish n Jump · Crazy Owl – Wall Jump Adventure Game · Doodle Jump · Stack Jump · Happy Jump · Happy Hop
Happy Hop: Kawaii Jump Arcade eaqv
Прочитао сам неке брзине преноса података и гомила њих је била тачна.. Видео сам особу по имену Мелисса нешто. Рекла је да је ова игра патетично дупе.. Слажем се са њом. Скинуо сам игру под називом "Саилер Цатс" и писало је ако преузмем ову глупу игрицу за дупе под називом Хаппи Хоп, даће ми костим једнорога или како год ви то назовете, ТО ЈЕ БИЛА ЛАЖ, али се ништа не дешава са махом собе, али стално добијам најјебеније лоше ствари као што је једна звезда, извините ако пишем тако дуго, као што пишем 💖
Ово је тако слатко и добро. Боље да пробате и деца могу да играју ово.
могао си бар да олакшаш да се окренеш
Сакупио сам скоро 2.000+ звездица, али стално говори наставите покушавати док нисам изгубио све звездице. Такође стално добијам исти намештај изнова и изнова. Игра је добра, али поправи ово. Толико је досадно што сам провео доста времена скупљајући звездице само да би то пропале!!
Zombie Evolution: Idle Game Grand public kmqj
Слатка игра у којој има много мачака за сакупљање и све су преслатке
Happy Hop: Kawaii Jump ஆர்கேட் vrbr
свиђа ми се
Стварно сладак
Оценио бих 5🌟, али нисам добио бесплатни лик који ми је понудио да преузмем сестринску игру "мачке морнара" 😞 Иначе, забавно и слатко. *едитед; Управо сам смањио оцену са 4🌟 на 3🌟 док сам ажурирао игру за већу мимо собу, али соба је потпуно иста* Управо сам смањио оцену са 3🌟 на 2🌟-Прочитао сам *одговор програмера* на моју коментаришите и видите то као *признавање да манипулишете људима* да ажурирају игру нудећи нам ствари које они заправо не пружају👎💩😱
Happy Hop: Kawaii Jump Arkády rbe
Тако кул и забавно!!!
Добар је и изазива бес, али осим свега тога, ја лично мислим да је у реду, АЛИ количина реклама које садржи је велика. Све што мислим да треба да урадите је да исечете огласе, па већину њих. Не оцењујем само зато што желим миимо, само да вам кажем да ми се свиђа, али постоји само неколико проблема.
Мислим да је забавно, али морам да купим да бих добио више скинова
Обожавам то како се поопинг Товн поопинг тиме поопинг товн 😂💀 здраво ја сам хелллаугх лаугх лаугх лаугх поопи-хеад драгон поопи драгон драгон ДрагонВале Ја сам чудак меатлуг фисхлегс фисхлегс драгон ридерс борбабеловед фисхлегс драгон ридерс борбама меним јахачи који јашу
Забавно је, али има много огласа. Свиђа ми се мимо јер је тако сладак
пси су слатки.
Волим ово, веома је заразна И волим да не касни, невероватно је тако је слатко, топло препоручујем
сваки пут када пише преузми ову апликацију за нешто посебно! не добијам ништа.
Не могу да имам свој костим након што сам ово преузео
ОВО ЈЕ ОДЛИЧНА ИГРА ДАЈЕМ ОВИМ 100К ЗВЕЗДА☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆