Post by utlegnosante on Feb 11, 2022 16:25:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brain Out: Can you pass it? ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brain Out: Can you pass it? IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code άπειρη αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ Brain Out: Can you pass it? 2022 version ▞▞▞
Κανένας από τους γρίφους δεν έχει νόημα. Μου αρέσουν τα παιχνίδια όπου πρέπει να σκέφτομαι έξω από το κουτί, αλλά τα περισσότερα από αυτά τα παζλ έχουν απαντήσεις που πραγματικά φαίνεται να βγαίνουν από το πουθενά. Όταν περνάω ένα επίπεδο, δεν ξέρω καν γιατί. Και οι συμβουλές δεν είναι υποδείξεις, απλά παρακολουθείτε μια διαφήμιση για να πάρετε την απάντηση. Κουτσός.
Πολυ ωραιο αλλα θα το ηθελα στα Ελληνικα
Φοβερός! Πολύ διασκεδαστικό και κάτι υπέροχο για να εμπλακούν και να απολαύσουν τους άλλους. Θα ήθελα πολύ να το δω όπου μπορείτε να προκαλέσετε έναν τυχαίο αντίπαλο ή να παίξετε με έναν φίλο για να δείτε ποιος μπορεί να το λύσει πρώτος, δεν επιτρέπονται στοιχεία, μόνο το πέρασμα είναι μια επιλογή. Σας ευχαριστούμε που κάνατε ένα τόσο διασκεδαστικό παιχνίδι!
Πώς μπορώ να αφαιρέσω τις διαφημίσεις;;; Πατάω το κουμπί αλλά δεν κάνει τίποτα!!
Super Mechs Acción qvg
έχει σκληρά επίπεδα
Λατρεύω το παιχνίδι αν και μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά το ξεπερνάω πολύ γρήγορα και μου αρέσει να λύνω τα προβλήματα και μου αρέσει πολύ να μεταφέρω πράγματα με φίλους στο παιχνίδι, γι' αυτό θα δώσω σε αυτό ένα πλήρες ποσό πέντε αστέρων που είναι πόσο καλό είναι στο Συνιστώ χρήματα για να παίξετε αυτό γιατί είναι πολύ διασκεδαστικό αν σας αρέσουν τα προβλήματα με τα ψώνια αυτό είναι ένα τέλειο παιχνίδι διασκεδαστικό αλλά δύσκολο
Telio
Είναι πολύ ωραίω παιχνίδι ειδικά όταν βαριέσαι
Το παιχνίδι είναι από μόνο του είναι διασκεδαστικό, αλλά θα πρέπει να καθίσετε να ρίξετε τόνους προσθέτων. Αν σας πετάξουν γρήγορα τα παζλ, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο παρακολουθώντας πρόσθετα και μετά παίζοντας το παιχνίδι. Μετά από 15 λεπτά απεγκατάσταση του παιχνιδιού ήταν τόσο κακό.
Πολλές διαφημίσεις!
Αυτό το παιχνίδι είναι ωραίο, αλλά όταν χρειάζομαι μια υπόδειξη/συμβουλή, μου δίνει μια διαφήμιση που λέει όχι τώρα ή σίγουρα και θέλω απλώς την υπόδειξη, αλλά όποτε κάνω κλικ όχι τώρα, δεν μου δίνει την υπόδειξη και τώρα είναι η μόνη διαφήμιση που θα έρθει για τις συμβουλές.
Μου αρέσει αυτό, όπως πρέπει να σταματήσεις αυτό που κάνεις και να το παίξεις 😊💞👍 like get it τώρα, όπως τι περιμένεις, όπως απλά πατήστε εγκατάσταση 🙃 LIKE ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ LIKE ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ 🧠 ΓΙΝΕ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΓΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ/ΑΓΟΡΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΟΤΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ 😧 😧😧 LIKE IM ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ 🔥
Διασκεδαστικό και δύσκολο! Αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε μερικές συμβουλές ή τουλάχιστον ένα κουμπί υπόδειξης για όταν κολλάμε! Αλλά σίγουρα προτείνω αυτό το παιχνίδι και θα έδινα 5 αστέρια αν είχε ένα κουμπί υπόδειξης!
Το βαθμολογώ με πέντε αστέρια γιατί πρέπει να σκεφτείς πώς μπορείς να βρεις πώς να φτιάξεις ένα σχήμα ή κάτι τέτοιο, επίσης, υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που δεν έχουν νόημα, αλλά μόλις σου δώσουν μια υπόδειξη και εσύ αλλά στην απάντηση θα πεις "ΟΜΓ" πώς δεν πρόσεξα ότι ή νέο αυτό δεν μέτρησε. Αλλά σε όλα αυτά είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να παίξετε αυτό το παιχνίδι
Λοιπόν, πρώτα μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά ο λόγος για τον οποίο έδωσα 4 αστέρια είναι επειδή το παιχνίδι συνεχίζει να κλείνει πάνω μου και δεν λειτουργεί. Δεν ξέρω αν είναι επειδή έχω κακό τηλέφωνο ή είναι το παιχνίδι; Προσπαθήστε να διορθώσετε είναι για μένα, έτσι;
185 επίπεδα εύκολα άλλα έξυπνα, καλό, ομως τώρα αναμονή πλέον για ενημέρωση και νέα επίπεδα.
Καλός
Είναι καλό, αλλά μερικές φορές η απάντηση που έχει ο υπολογιστής δεν είναι η σωστή απάντηση, όπως στο επίπεδο 45, το ερώτημα είναι να μετακινήσετε 1 σπιρτόξυλο για να φτιάξετε τον μεγαλύτερο αριθμό, νομίζω ότι μετά ανακάλυψα ποια κίνηση θα πάρει τον μεγαλύτερο αριθμό εκτός από την απάντηση ήταν λάθος και μετά χρησιμοποίησα μια συμβουλή, και για να εκπλαγώ ο αριθμός (965) είναι η σωστή απάντηση, αν και υπάρχει ένας άλλος αριθμός (969) που είναι μεγαλύτερος.
Εάν το καταλάβετε, πρέπει να γνωρίζετε μερικά πράγματα. Αυτό το είδα όταν έμπαινα στα 100 για επίπεδο, όταν μπαίνεις σε μια προσθήκη για ανταμοιβή ή γενικά, μερικές φορές παγώνει, η οθόνη αφής δεν λειτουργεί. Πρέπει να φύγω επίτηδες από το παιχνίδι και να επιστρέψω. Όταν το κάνω αυτό, αν ήμουν στο τέλος μιας προσθήκης για να λάβω μια ανταμοιβή, δεν την έπαιρνα. Ένα άλλο πράγμα που είναι λάθος είναι στις προκλήσεις που δοκιμάζω ό,τι λαμβάνω μια υπόδειξη και μετά βλέπω ότι είναι ακριβώς αυτό που μόλις έκανα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ!
Είναι ένα καλό παιχνίδι.
Διασκεδαστικό... αλλά προκλητικό και κάπως μπερδεμένο. Δίνω 5 * γιατί έφτασα στο επίπεδο 35 περίπου και δεν μπορούσα να καταλάβω πώς να περάσω το παιδί από το ποτάμι και δεν μου είχαν μείνει κλειδιά. Αυτό είναι ένα που μπορεί να φορτώσω ξανά κάποια στιγμή.
Εξαιρετική!
Καλό παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι που σας κάνει να σκέφτεστε και να βρίσκετε τις απαντήσεις μόνοι σας, κάτι που είναι φοβερό! Σίγουρα απολαμβάνω να βρίσκω τις απαντήσεις. Το ωραίο με αυτό το παιχνίδι είναι ότι οι ερωτήσεις φαίνονται απλές. αλλά οι απαντήσεις θα σε προκαλέσουν. Έτσι, αν αγαπάτε μια πρόκληση όπως εγώ......θα λατρέψετε το Brain-Out!
Το Brain-out δουλεύει πραγματικά τον εγκέφαλό σας και σας κάνει να σκεφτείτε!! Υπάρχουν όμως πολλά ενοχλητικά προβλήματα με αυτό το παιχνίδι. Για παράδειγμα, οι ερωτήσεις είναι παράλογες και μερικές είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουμε, αυτός είναι ο σκοπός του παιχνιδιού, αλλά οι ερωτήσεις είναι τόσο περίεργες! Επίσης, εάν χρειάζεστε μια υπόδειξη, πρέπει να παρακολουθήσετε ένα βίντεο τριάντα δευτερολέπτων για μία υπόδειξη (συνήθως δεν είναι χρήσιμο). Ένα άλλο πράγμα είναι ότι πάντα υπάρχουν προσθήκες! Κατά τη γνώμη μου, αυτό το παιχνίδι δεν είναι καθόλου ευχάριστο παιχνίδι. Δοκιμάστε ένα παιχνίδι που έχει πιο κοινή λογική
Αυτό το παιχνίδι παγώνει και δεν μου αρέσει. Συνιστώ αυτό το παιχνίδι γιατί παγώνει κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Προτείνω οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι εκτός από αυτό το παιχνίδι. Οι διαφημίσεις είναι ακατάλληλες. Για μικρά παιδιά σαν εμένα
Πάρα πολύ σκληρά
Αυτό το παιχνίδι ήταν καλό, αλλά τώρα είναι γεμάτο διαφημίσεις και είναι γεμάτο από το να κάνει το γυναικείο σώμα "ιδανικό", καθώς οι συμβουλές δεν σε βοηθούν ΚΑΘΟΛΟΥ
Βαθμολογώ αυτό το παιχνίδι με 5 αστέρια επειδή αυτό το παιχνίδι είναι τόσο ενοχλητικό🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨 και ήταν προηγουμένως δύσκολο στο επίπεδο 30+
Το παιχνίδι δεν είναι τρομερό. Μερικοί γρίφοι είναι δύσκολοι και διατυπωμένοι περίεργοι, οι απαντήσεις δεν είναι προφανείς. Ωστόσο, σε περίπου 8 επίπεδα, ένα "παζλ" είναι να βαθμολογήσω την εφαρμογή και την απεγκατέστησα αμέσως αφού δεν θα μου επέτρεπε να την αξιολογήσω διαφορετικά και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν έστειλε πραγματικά βαθμολογία. Κάνω καλά μέχρι εκείνο το σημείο, αυτόματα ένα αστέρι για μένα
Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μέχρι την πρώτη διαφήμιση. Σκέφτηκα ότι κάθε καλό παιχνίδι χρειάζεται διαφήμιση ΣΩΣΤΑ;! Στη συνέχεια, 10 ακόμη διαφημίσεις I Was Mad επειδή έπαιζα μόνο για 2 λεπτά!! Τότε υπάρχουν ΑΔΥΝΑΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!! Ήμουν Dead Bored! Τότε εμφανίστηκαν 4 διαφημίσεις ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!! Μας διασκεδάζει για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, είναι μόνο η διαφήμιση μετά το μ.Χ.! Εκτός αν σας αρέσουν οι διαφημίσεις ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ!!
Έχω πέντε αστέρια γιατί δεν υπάρχουν αναγκαστικές διαφημίσεις αν θέλετε να παρακολουθήσετε μια προσθήκη, τότε μπορείτε. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του παιχνιδιού μέχρι στιγμής χρησιμοποιεί απλώς τον εγκέφαλό σας και σκέφτεται έξω από το κουτί. Παίρνει ασθενείς και μην βιαστείτε, είναι ένα παιχνίδι που υποτίθεται ότι χαλαρώνετε ενώ παίζετε. Μου αρέσει το γεγονός ότι αυτό το παιχνίδι έχει υποδείξεις Μου αρέσουν πολύ τα παιχνίδια που έχουν υποδείξεις. Απογοητεύομαι με παιχνίδια που δεν έχουν υποδείξεις
Όσο κι αν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που με ενοχλεί, και αυτό είναι πόσες προσθήκες υπάρχουν. Εάν είστε άτομο με υπομονή (σε αντίθεση με εμένα) και μπορείτε να περιμένετε να τελειώσουν οι προσθήκες, τότε αυτό το παιχνίδι είναι αυτό που σας προτείνω ανεπιφύλακτα.
Στην αρχή το παιχνίδι ήταν καλό. Σίγουρα, μερικές ερωτήσεις έχουν μερικά γραμματικά λάθη, αλλά όχι άλυτα. Στη συνέχεια, μετά τις πρώτες δέκα περίπου ερωτήσεις, μετά από κάθε παίζεται μια διαφήμιση βίντεο πλήρους οθόνης 30 δευτερολέπτων. Μονόκλινο. Ερώτηση. Είμαι εντάξει με μια διαφήμιση κάθε 3 ή περισσότερες ερωτήσεις, αλλά ο αριθμός των διαφημίσεων είναι απολύτως γελοίος σε αυτό το παιχνίδι. Μειώστε τον αριθμό των διαφημίσεων, ώστε η αναλογία του χρόνου παιχνιδιού προς τις διαφημίσεις να μην είναι τόσο ενοχλητική. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να βγάλεις χρήματα, αλλά μείωσε τον τόνο.
Brain Out: Ты сможешь пройти? Головоломки lox
Αυτό το παιχνίδι ήταν πραγματικά διασκεδαστικό στην αρχή, αλλά τα επίπεδα έγιναν εξαιρετικά προκλητικά σε σημείο που ξόδεψα ώρες προσπαθώντας να τα καταλάβω. Δεν μπορώ ποτέ να δω ένα βίντεο για να λαμβάνω παραλείψεις επειδή το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο. Συνολικά, αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά ειλικρινά δεν θα το συνιστούσα.
Πολύ σκληρό... Ούτε τα πλήκτρα είναι χρήσιμα... Ένιωσα πραγματικά χαζή...
Brain Out: इसे पास कर पाएंगे? पहेली ieie
Σούπερ εθιστικό και διασκεδαστικό παιχνίδι. Πραγματικά σας αναγκάζει να σκεφτείτε έξω από το κουτί. Ωστόσο, μετά από σχεδόν 200 επίπεδα, παρατήρησα ότι η εφαρμογή έχει περισσότερη πρόσβαση στο τηλέφωνό μου από ό,τι θα ήθελα - γνωρίζει την τρέχουσα ώρα μου, γνωρίζει πότε το τηλέφωνό μου είναι τοποθετημένη η οθόνη κάτω, πότε το τηλέφωνό μου φορτίζεται και έχει πρόσβαση στη λειτουργία του μικροφώνου μου . Αν και αυτό κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον, είμαι επιφυλακτικός με εφαρμογές όπως αυτή. Απεγκαταστάθηκε ένα κατά τα άλλα υπέροχο παιχνίδι.
Θα του έδινα ένα 5 αστέρι γιατί προκαλεί τον εγκέφαλό σου με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και είναι πολύ διασκεδαστικό, επίσης, μπορείς να το κάνεις όταν βαριέσαι, ο τελευταίος λόγος μου είναι ότι το σχολείο έχει τελειώσει αυτήν τη στιγμή και αν δεν έχεις δουλειά κάντε κράτηση τότε μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι, γι' αυτό πιστεύω ότι πρέπει οπωσδήποτε να εξετάσετε ή να προτείνετε αυτό το παιχνίδι!
Ωραίοςεεεε
Πολύ ωραίο αλλά έχει κάποια τελείως χαζά lvl 😂 χάνεις 1 αστέρι γιατί έχει πολλές διαφημίσεις, βέβαια αν κλείσεις το Net παίζει και χωρίς διαφημίσεις. Χρειαζόμαστε περισσότερο lvl
Δεν έχω πρόβλημα να παρακολουθήσω κάποιες διαφημίσεις για την υποστήριξη της εφαρμογής και των προγραμματιστών, αλλά υπάρχει κυριολεκτικά μια διαφήμιση μετά από κάθε επίπεδο! Είναι πραγματικά ενοχλητικό και με κάνει να μην θέλω να παίξω! Το ίδιο το παιχνίδι είναι υπέροχο και προκλητικό, αλλά οι διαφημίσεις είναι πάρα πολλές!! Διορθώστε το και θα του δώσω οπωσδήποτε 5 αστέρια!
Είναι το καλύτερο παιχνίδι εγκεφάλου
Η διαφήμιση είναι πολύ μεγάλη και είναι πολύ ενοχλητική. Πρέπει να βλέπω διαφημίσεις κάθε 1 λεπτό για 30 δευτερόλεπτα. Για κάποιον σαν εμένα, που δεν μπορεί να ενεργοποιήσει την έκδοση χωρίς διαφημίσεις λόγω των κυρώσεων της χώρας του, αυτό είναι πολύ λυπηρό.