Post by utlegnosante on Feb 11, 2022 16:13:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bistro restaurant cooking game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bistro restaurant cooking game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kľúče generátora kódov ▞▞▞
▞▞▞ Bistro restaurant cooking game 2022 version ▞▞▞
Nehral som, ale som veľmi rád, že môžem hrať, ďakujem 😊
Hra sa mi páčila, ale sťažuje nákup tovaru, keď v skutočnosti nemáte žiadne videá, ktoré by zdvojnásobili vaše zárobky, pretože väčšina hier, ktoré hrám, sa obávam, že sa odinštalujú. Naozaj nechápem, prečo pozeráš video, keď ho v skutočnosti nevidíš!!!!!
Žiadne slová, ktoré by som opísal, je to úžasné, ale niektoré úrovne sú také ťažké, ale milujem to, sú tam len palacinky Potrebujem viac jedál
Najlepšia hra na varenie vôbec
Veľmi pekná hra a je v nej veľa radosti
Nejde mi otvoriť hru
Pekné farby .. Tak príjemné .. milujem to
Jardo svet
Skvelá hra veľmi ťa milujem Bavím sa Rád sa bavím a dostávam sa na rôzne úrovne, aby som zistil, na aké úrovne sa môžem dostať
Práve som začal a teraz sa mi to veľmi páči
Milujte hru...
Je to tááák dobrá hra a tááák zábavná, páči sa mi to. 💝💝💝💝💝
Roztomilá hra, ale naozaj ťažké sledovať dej kvôli zlej angličtine.
Super hra dakujem
Po prvých 10 fázach musíte minúť peniaze... „poskytuje“ vám to možnosť vidieť reklamy, ale po niekoľkých reklamách sa zobrazí správa, že nie sú dostupné žiadne reklamy, takže musíte zaplatiť, aby ste získali drahokamy, aby ste sa mohli pohnúť vpred.... hru po chvíli nemôžete hrať, pretože potrebujete všetky vylepšenia, ktoré stoja oveľa viac, ako môžete v skutočnosti získať
Chcem si stiahnuť túto hru
Jeux de cuisine pour filles Grand public vbqu
Tvrdá palica nie je 😈😬😠😡
Práve som začal hrať túto hru. Bavia ma hry na varenie. Páči sa mi to, práve teraz v mojej druhej reštaurácii. Stále sa to hrá. Ďakujem, pokračujte v dobrej práci. ja si užívam...
Tasty World: főzős játékok Alkalmi wls
Hra je dobrá. Ale hra nemá úrovne odrazu
Veľmi zaujímavá hra
Dobrá grafika. Zábavný zabijak času.
úžasné milujem túto hru
Cooking Tycoon Hygge gwp
Bola to zábava, kým mi nedošli úrovne a musel som upgradovať. Nevykonávajte upgrade! Nemôžete sa vrátiť a hrať ďalšie úrovne, neexistujú žiadne ďalšie bonusové úrovne a vylepšenia jedla/varenia sú teraz smiešne. Akonáhle sa dostanete na koniec tiki baru alebo havajského jedla, čokoľvek to je, jednoducho odinštalujte a nájdite si inú hru, ktorú chcete hrať.
Je to dobrá hra, tiež si ju užívam.
Sooo over žartoval krásna hra
Je zábavné naučiť sa variť
Zábava. A relaxačné
Vyzerá veľmi chutne 😋
SKVELÁ HRA!!!!!!!! Od minulého augusta som si túto hru znova nainštaloval. Dostal som sa do reštaurácie kupujúceho, ale nedovolí mi HRAŤ? Môžete to prosím vyriešiť za mňa Ďakujem Práve som sa dostal na úroveň hawei a nedovolí mi hrať TAK OBŤAŽNÉ!!!!!!! STÁLE NEMÔŽEM HRAŤ HRU??
Táto hra je pekná, ale na každej úrovni jej stiahnutie zaberie veľa času
Skvelá hra na hranie
Na tejto hre sa mi páči všetko
Krásna hra, až do úrovne 16, kde nebolo možné postúpiť, pretože neexistuje spôsob, ako získať drahokamy. Jedinou možnosťou je kúpa. nechystám sa to urobiť. Ostatné hry tohto žánru majú zvyčajne dennú líniu úloh, kde môžete zarábať drahokamy, vylepšenia atď. AKO SOM POVEDAL, POZRIEM VŠETKY VAŠE REKLAMY, ALE NEBUDEM MINÚŤ PENIAZE.
Úžasná hra na varenie. Ďakujem ti za to !
Príbeh skvelý..jedlá sú tiež skvelé, ale zahrňte prosím nejakú možnosť ukladania herných dát prihlásením na fb..inak sa to neoplatí hrať
Veľmi zábavné hrať ako na obrázkoch
Pekný vzhľad a krásna hra tak pekné ❤❤kya kho rád, že to robíš, je na dobrú noc, vedeli ste, čo čaká dievčatá s touto novou skladbou a nie je to len veľká časť, pretože nezáleží na tom, čo robíte do 6:00 a ako to vyzerá, ale Nechcem, aby sa to isté robilo so sumou 66 stôp, celý svet a vesmír je veľmi odlišný od toho najlepšieho a ostatné postavy boli vo veľmi odlišnom prostredí
Rád hrám hru Tasty World Cooking, je zábavné ju hrať.
Milujem túto hru. Momentálne sa necítim dobre a táto hra mi pomáha prekonať to.
Páči sa mi táto hra, ale zvýšiť nábytok
Veľmi sa mi páči táto hra na varenie.
Hra je štandardná, ale úrovne sú príliš krátke
Je smiešne, že nemáte dostatok zákazníkov na to, aby ste dokončili úroveň. Preto musíte neustále používať pomocníkov.